Novi poslovni prostor

Godinama smo pratili kako to rade veliki svetski tuning centri i po ugledu na njih želeli smo da ovde u Srbiji, u Novom Sadu napravimo nešto tome slično. Iako se na našim prostorima poslednjih godina teži ka tome da se sve usluge uproste, skrate i pojednostave kako bi se što brže i lakše došlo do zarade, mi smo se odlučili da naše usluge podignemo na viši nivo. Da za isti novac ponudimo više nego do sada i više od konkurencije. Uslovi su se stvorili i mi smo krenuli u realizaciju ovog projekta početkom 2019. godine.

Safe Chip Tuning

Projektna zamisao poslovnog prostora

Do sada smo se mučili po parkinzima, garažama... Poslednjih 5-6 godina i u auto servisu ali sa dosta skučenim prostorom. Iako nam je saradnja sa servsiom 2M021 bila i još uvek nam je odlična u okviru zajedničkog prostora, mogućnosti za napredovanje i proširenje su se potrošile. Iz tog razloga rešili smo da izgradimo svoj novi poslovni prostor. Ali ne malu garažu od 15-20m2 već ozbiljan tuning centar kakav u regionu nije viđen. Zamisao nam je da u okviru jednog objekta imamo mogućnosti servisiranja kao i da ubrzamo testiranja na dinamometru.
Naš novi poslovni prostor ima oko 250m2 korisne površine, od toga oko 170m2 servisnog prostora i oko 80m2 kancelarijsko-magacinskog prostora. Predviđeno je da imamo dva dinamometra, postojeći za RWD/FWD pogon i novi AWD. Na taj način smanjićemo period čekanja od zakazivanja do pružanja usluge.
Takođe imaćemo dva servisna boksa sa dve dizalice za servisne intervencije mehaničara.

Safe Chip Tuning

Projektna zamisao - showroom

Predvideli smo i nešto što nam je do sada veoma nedostajalo - showroom. Naši klijenti će iz posebne prostorije moći da bezbedno posmatraju kako se izvode dyno merenja u prostoriji maksimalo zaštićenoj od buke. Ovu radoznalost smo do sada morali da obuzdavamo zabranom ulaska u prostoriju gde se vrše merenja. Sada to više neće biti problem. Naši klijenti će uz kafu i sok moći da prate napredak tuninga a na monitorima će moći da vide rezultate testiranja i dijagnostike. Dynoroom-ovi će biti opremljeni ozbiljnim ventilacionim sistemima sa brzinama strujanja vazduha preko 100km/h kako bi u toku merenja snage mogli da obezbedimo što realnije uslove hlađenja i izvlačenja izduvnih gasova. Stvaranjem boljih uslova u okviru dynoroom-a obezbedićemo još preciznija merenja i kvaitetna logovanja parametara.Plan je bio da krajem 2019. godine pređemo u nove prostorije ali na žalost zbog neozbiljnosti izvođača radova to nećemo moći da uradimo još nekoliko meseci. A vremenski uslovi nam u narednom periodu verovatno neće ići na ruku. U svakom slučaju grubi radovi su završeni, prostor je kompletno izgrađen, ostalo nam je da završimo unutrašnje radove i selidba može da počne.

Safe Chip Tuning

Trenutni izgled novog poslovnog prostora 26.11.2019.

Vidimo se uskoro u novim prostorijama.


Safe Chip Tuning