Safe Chip Tuning

Nekako bi uobičajeno bilo da ovde na prvoj stranici sajta napišem kako iza naslova SAFE CHIP TUNING stoji čitav tim stručnjaka sa desetogodišnjim iskustvom u chip tuningu, da navedem njihova imena, zvanja i.t.d. Ali moraću da vas razočaram. Iza svih mapa koje odavde izađu stoji moja malenkost Dejan iz Novog Sada.
Ovako je počinjao tekst na naslovnoj strani ovog sajta kada sam ga prvi put napisao negde 2011.-2012. godine. Želeo sam da na neobičan način iskreno kažem svima ko stoji iza svega a ne da izmišljam kako iza svega stoje nepostojeći stručnjaci, firma iz Nemačke, Italije... Moram priznati bilo je teško biti iskren i boriti se sa velikom konkurancijom ali se isplatilo. Danas posle 6 godina iskustva u ovom poslu ova početna rečenica svakako više nije istina. U okviru Safe Chip Tuning-a se sada nalazi tim stručnjaka. Za sve ove godine ja sam čvrsto i dalje ostao u polju dizel agregata, mnogo toga sam naučio oko krupnih promena pod haubom sa ciljem da se izvuku maksimalne performanse. Sve to iz razloga što sam se aktivno uključio u trke ubrzanja (drag racing, 402m...). I mogu da se pohvalim sa 10-ak pehara osvojenih u ovoj disciplini za samo dve sezone aktivnog učešća. A poslednje dve godine nekoliko takmičara kojima sam ja radio automobile takođe ostvaruju značajne rezultate u ovom sportu. Novina je i udruživanje sa auto servisom 2M gde smo u 2016. godini izgradili oko 200m2 servisa. U okviru servisa su tri dizalice, kanal i dyno tako da se istovremeno mogu raditi 5 automobila. Naravno najveća novina je kupovina dinamometra za merenje snage automobila čime se Safe Chip Tuning uvrstio u grupu od samo 5 chip tuning kuća u Srbiji koje svoje modifikacije mogu da izmere i pokažu na dijagramu sange. A od ih 5 tuning kuće dve ne rade samostalno chip tuning već to za njih rade partneri iz inostranstva (što povećava cenu). Takođe je uspostavljena i partnerska saradnja sa Ninoslavom Ignjatovićem, čovekom koji stvarno ima desetogodišnje iskustvo u chip tuning-u. A koji će stajati iza svakog chip tuninga urađenog na benzinskim motorima. Cilj je bio da ako dođete sa automobilom koji ne radi kako je nekad radio ili radi zadovoljvajuće a Vi želite da bude jači. Mi pod jednim krovom možemo da Vam uradimo dijagnostiku, otklonimo kvar bilo koje vrste i ako je automobil ispravan još dodatno pojačamo snagu. Taj cilj je 2016. godine ostvaren. Dobrodošli u SCT.

Šta je bezbedan a šta loš chip tuning, koliko košta, kako to može da se proveri, koje su garancije, koliko je to pouzdano pokušaću da objasnim u ostalim tekstovima na ovom sajtu. Nemojte da Vam bude teško da pročitate tekstove i da odmah šaljete pitanja na e-mail. Pročitajte 90% odgovora je već napisano.

  • Dopuna teksta napisana 20.03.2014.
Tekst iznad napisan je 2012. godine. Od tada pa do danas nije se mnogo promenilo. Trudim se da radim maksimalno korektno jer verujem da je dobra preporuka najbolja reklama. Biram i mušterije i vozila koja ću da radim a sve iz razloga izbegavanja neprijatnih situacija. Jednostavno neko ima nerealna očekivanja a neka vozila naprosto nisu za to. Rad po svaku cenu znači potencijalno nezadovoljstvo a to ne želim da radim.
  • Dopuna teksta napisana 18.09.2016.
Pre nego se odlučite da poverenje ukažete Safe Chip Tuning-u pogledajte recenzije na Google-u i Facebook-u. Među ovim recenzijama ima i nezadovoljnih, ali ne nezadovoljnih uslugom već nezadovoljnih zato što im usluga nije pružena. A to se desilo zato što nisu jasno razumeli ovu dopunu od 20.03.2014. godine. "Biram i mušterije i vozila koja ću da radim a sve iz razloga izbegavanja neprijatnih situacija.". Mesta za sujetu nema, tako da ako utvrdim da Vaš automobil nije ispravan to dokumentujem dijagramima parametara u radu i dijagramom snage. A to su dokazi koji se ne mogu porediti sa Vašim subjektivnim osećajem.