Chip tuning

Dyno merenje snage (valjci)

AWD-RWD-FWD

Safe Chip Tuning je jedini tuning centar na prostoru Balkana koji pruža usluge chip tuning-a(pojačanja snage) na nivou kakav je do sada bio rezervisan samo za ekonmski bogate zemljame. Iako se na našim prostorima još uvek chip tuning vrši na parkinzima i u iznajmljenim garažama uz nerealna obećanja, mi kao jedna od najstarijih chip tuning kuća na ovom prostoru, odlučili smo da naše usluge pozicioniramo značajno ispred konkurencije. To smo postigli velikim ulaganjima u poslovni prostor, opremu i alat kojim radimo. Ali i znanjem. Još uvek sve modifikacije na softveru vršimo samostalno, odnosno ne upisujemo tuđe mape. Snagu vozila ne obećavamo navodnim tuđim merenim mapama tamo negde, već merenja snage vršimo u našem najopremljenijem tuning centru na Balkanu, sa dva dinamometra i vrhunskom ventilacijom. A sve to naši klijenti mogu da posmatraju iz klimatizovane showroom prostorije.

Double dyno room

Od 2016. godine posedujemo šasijski dinamometar za merenje snage na jednoj osovini FWD ili RWD pogon. A od kraja 2022. godine posedujemo još jedan dinamometar za merenje snage kako na vozilima sa FWD ili RWD pogonom, tako i za vozila sa pogonom na svim točkovima AWD. Oba dinamometra su sa elektromagnetnim Eddy Current kočnicama. 2WD dinamometar sa kočnicom od 2700Nm i AWD dyno sa dve kočnice po 1700Nm. U toku dyno testiranja obezbedili smo hlađenje vozila ventilatorom kapaciteta 8m3 vazduha u sekundi sa brzinom strujanja do 170km/h.

Zbog povećanog obima posla ali i nepostojanja ekonomske opravdanosti, od početka 2023. godine ne vršimo uslužna dyno testiranja!

SafeChipTuning